Skreddersy din MOI gjødselvogn

Det finnes et stort utvalg innen ekstrautstyr. Alle våre vogner blir skreddersydd etter kundens ønske.

Det finnes et stort utvalg innen ekstrautstyr som vil kunne komplettere vogna di slik at den passer optimalt for ditt bruk. Noen av tilvalgene ser du på illustrasjonsfoto under. Vi tilpasser tilbudet etter dine valg og sender dette til deg – selvfølgelig helt uten forpliktelse.

Dersom du velger å ”bygge” en vogn i konfiguratoren på nettsidene våre, vil vi kontakte deg innen kort tid med et uforpliktende tilbud.

Be om tilbud på din vogn med dine valg her:


Boggiløft

Med boggiløft har du anledning til å flytte store mengder vekt over på traktorens bakhjul i bratte stigninger. Du kan også løfte det fremre eller bakre hjulparet for
smidig kjøring for eksempel ved manøvrering inn mot påfyllingssted. Boggiløft settes i flyt under normal kjøring
på eng eller langs vei.

Fjærende svingboggi

Med 21 tonns svingbar boggi med bladfjæring følger det bakre hjulsettet med i stedet for å rive. Svingen kjøres i flyt og følger kjøreretningen av seg selv.
Ved rygging tilføres oljetrykk, og boggien sentreres.

Hjul

Moi gjødselvogner kan leveres med et bredt spekter av forskjellige hjuldimensjoner.
Felles for dem alle, er at det er Radialdekk, som tåler bruk med svært lavt lufttrykk. Dette medfører redusert jordpakking.

Kombibrems (luft/hydraulikk)

Moi-vognene kan utstyres med kombibremser.

Mange har nå traktorer med luft-brems. Med luftbremser sikrer du en mer behagelig bremsefunksjon, og velger du kombibremser, har du anledning til å bruke vogna også på traktorer uten denne

Vogelsang bredspreder

Med Vogelsang breisprederplate oppnår du et merkontrollert sprede-bilde. Dette reduserer avdrift av viktige næringsstoffer og tilgrising av traktor og redskap. Spredeplaten kaster ut til siden i stedet for bakover og opp i lufta. Sammen med sprederen må man ha monteringssett med hydraulisk kran som forhindrer uønsket søl på veien.

Jet-kanon

Velger du Jet-utstyr i skreddersømmen, følger det med Jet-kanon og 3-veis kran. Du kan velge om du vil utstyre kanonen med hydraulisk høyderegulering. 3-veis kranen kan velges manuell eller hydraulisk betjent. Kanon kan også benyttes sammen med lavtrykkspumpe. Kastelengden blir redusert til ca halve lengden, men likevel kaster den rundt 30-40 meter.

Dreiestempel-pumpe

Med vår nye dreiestempel-pumpe er du sikret 10 bars trykk og fullt vakuum. Et utmerket alternativ dersom du ønsker en selvlessende vogn, men likevel ikke ønsker vakuum-vogn. Med denne pumpen kan du lesse din glassfiber vogn ved hjelp av lasterarm og sugedokk, eller bare ved hjelp av slange.

Laster-arm for selvlessing

Mois nyutviklede lasterarm gir deg mange flere muligheter. Sammen med selvsugingsutstyr på Jet-pumpe, eller med dreiestempel-pumpe kan denne benyttes for effektiv lessing av vogna.